Струмица на улица 2023

#ТрчамеНизСтрумица #ТрчамеНаУлица

САБОТА | 14 ОКТОМВРИ 2023 | 19:00

СЛЕДЕТЕ НЕ !

5K

PREMIUM

  700  денари
 • Стартен број со чип
 • Pic2Go персонални фотографии
 • Медал на крај на трката
 • Онлајн диплома
 • Подарок од партнерите на настанот
 • Освежување и овошје за време на трката
 • Брендиран подарок со логото на настанот

10K

PREMIUM

  800 денари
 • Стартен број со чип
 • Pic2Go персонални фотографии
 • Медал на крај на трката
 • Онлајн диплома
 • Подарок од партнерите на настанот
 • Освежување и овошје за време на трката
 • Брендиран подарок со логото на настанот

Полумаратон

PREMIUM

  900 денари
 • Стартен број со чип
 • Pic2Go персонални фотографии
 • Медал на крај на трката
 • Онлајн диплома
 • Подарок од партнерите на настанот
 • Освежување и овошје за време на трката
 • Брендиран подарок со логото на настанот

5K

BASIC

  500  денари
 • Стартен број со чип
 • Pic2Go персонални фотографии
 • Медал на крај на трката
 • Онлајн диплома
 • Подарок од партнерите на настанот
 • Освежување и овошје за време на трката

10K

BASIC

  600 денари
 • Стартен број со чип
 • Pic2Go персонални фотографии
 • Медал на крај на трката
 • Онлајн диплома
 • Подарок од партнерите на настанот
 • Освежување и овошје за време на трката

Полумаратон

BASIC

  700 денари
 • Стартен број со чип
 • Pic2Go персонални фотографии
 • Медал на крај на трката
 • Онлајн диплома
 • Подарок од партнерите на настанот
 • Освежување и овошје за време на трката

Полумаратон: Награден фонд

ПЛАСМАН КАТЕГОРИЈА МАЖИ КАТЕГОРИЈА ЖЕНИ
1 9000 денари 9000 денари
2 7000 денари 7000 денари
3 5000 денари 5000 денари

Браво за сите учесници, а особено за организаторите кои се надеваме започнаа една убава традиција која ќе расте се поголема секоја наредна година ! ! !

Честитки до сите учесници и поздрав до организаторот. Нека ова прерасне во една убава трка со традиција!

Благодариме, секоја чест за организацијата, се гледаме наредна година и во Кавадарци и во Струмица.

Прекрасно завршен ден со прекрасно друштво во Струмица на улица! Истрчани трки на 5К, 10К и полумаратон. Се обидовме и успеавме да дадеме поддршка на дебито на овој убав настан.

Најбитно на овој настан беше неверојатната желба и елан на сите во организацијата да успеат во намерата да постигнат успешен спортски настан. Тоа го почуствувавме сите ние кои учествувавме на една од трите трки и во овој дел може само да им се поклониме и да им кажеме едно ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ :)

Браво Струмица. Следната година со уште повеќе натпреварувачи.

Браво, честитки и голема благодарност до секој поединец за добрата организација!

Одлична организација! Ви благодарам и догодина помногубројни.

ПАРТНЕРИ

Биди дел од тимот.

Волонтирај на СНУ ❤